Header image, photo by Kalle Wong

Foto: Kalle Wong

Välkommen på Årsmöte för S.A.R.Z.!

21:a maj, 2017, kl 19:00

Söndagen den 21:a maj, 2017, klockan 19:00 är det åter dags för S.A.R.Z. att ha årsmöte. Det kommer även i år att äga rum på internet. Det kommer fungera på följande sätt:

  • GothCon (14/4 - 16/4): Insamlandatet av motioner, ställandet av frågor angående mötesformen, frågor om att kandidera till en styrelsepost inom S.A.R.Z., övriga frågor.
  • Motionsstop (7/5): Sista datumet att skicka motioner som kommer publiceras för andra medlemmar innan årsmötet är 7:e maj.
  • 21:e Maj, kl 19.00: Årsmötet äger rum på internet. (Delar av styrelsen kommer finnas på plats från 18.00 för att lösa tekniskt strul som kan uppstå med tanke på att vi använder internetfenomen). Vi kommer även att finnas tillgängliga att få teknisk hjälp från, från det att http://vote.sarz.se öppnas för medlemmarna. (Blir tillgängligt från och med den 19:e Maj.
  • LinCon (25/5 - 28/5): Ställ frågor till nya styrelsen, feedback angående mötet och mötesformen, ge input till föreningen.

Vi kommer att ha vårat årsmöte så att flera än vanligt har möjlighet att deltaga - på internet. Iallafall var det förhoppningen vi hade när vi valde mötesformen för i år.

Motioner

Känner du att det borde finnas förhållningssätt, regler eller riktlinjer som styrelsen eller föreningen bör följa? Skriv motioner! Motioner är förslag som alla medlemmar kan skicka in för att tas upp på årsmötet. Sverok har skrivit en bra artikel om vad en motion är. Läs gärna också om hur man skriver en motion om du är osäker på hur det borde se ut.

Alla motioner som inkommit senast två veckor (7:e maj 2017) innan årsmötet kommer att sammanställas och mailas ut till medlemmarna - alla motioner som kommer in kommer att presenteras på årsmötet i sin helhet (Dessa kommer då hamna under punkten '§ Övrigt').

Hur man ansluter till årsmötet

Först och främst kommer S.A.R.Z.'s årsmöte äga rum på Discord: https://discord.gg/uUW7w5p

Det finns flera sätt att ansluta till kanalen. Både via Smartphone-app och via webben. Däremot så krävs det att man registrerar ett konto.

Fördelaktigt och för att främja den demokratiska andan önskar vi att ni åtminstonde använder ert förnamn som visningsnamn under årsmötet (Visningnsnamn och användarnamn är två olika saker i detta fallet). Detta kan ändras innan/efter om man önskar ha annat användarnamn för annat sedan.

Alla är välkomna att delta på mötet (Det är alltså publikt även för de som inte är medlemmar) men det är enbart medlemmar som har rösträtt - vilket man gör genom http://vote.sarz.se/.

Vi kommer också använda oss av http://vote.sarz.se vid eventuella voteringar.

För att kunna ha ett konto på http://vote.sarz.se måste man ha betalt medlemsavgift för antingen 2016 eller 2017. Fördelaktigt registrerar man sig SENAST dagen före årsmötet så att årsmötet kan köra igång utan problem - samt dyker upp åtminstånde ca 15 minuter innan utsatt mötestid för att lösa eventuella tekniska problem som kan uppstå.

VOTE.SARZ.SE

http://vote.sarz.se är öppen från 19:e maj.

Problem?

Problem med hemsidan kan med fördel skickas till emma.berglund ( a ) sarz ( . ) se.

Övriga frågor kan skickas till samma adress eller till sarzspelbar ( a ) gmail ( . ) com.


Du får den här inbjudan för att du är medlem i S.A.R.Z. antingen . Vi hoppas naturligtvis att vi inte tränger oss på för mycket när vi skickar ut denna inbjudan, men om det är besvärande och vill slippa bli inbjuden till liknande tillställningar i framtiden skriv ett mail till oss på sarzspelbar@gmail.com så ser vi till att du slipper i fortsättningen.